Onze club

Op 13 november 2000 werd, met de medewerking van de stad Sint-Truiden en de firma Posno-Sport, TTC Sint-Truiden opgericht. Zij stelde zich daarbij als doel: “De beoefening van de tafeltennissport zowel op recreatief als op competitief vlak”.

 

Tafeltennis is één van de mooiste sporten, maar vergt zeer veel training. De nadruk van de club ligt dan ook in het opleiden van jeugdspelers tot volwaardige competitiespelers met een goede fysiek en techniek. Het recreatieve aspect is vooral van belang voor het verkrijgen van een goede sportieve sfeer binnen alle geledingen van de vereniging.

 

Iedereen moet zich thuis voelen in de club. Uiteraard bestaat binnen dit kader ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie en diverse tornooien. Meedoen is daarbij net zo belangrijk als winnen. Om de tafeltennissport binnen de vereniging en daar buiten te promoten neemt onze club deel aan allerhande evenementen.

 

Hiervoor werkt zij dan ook nauw samen met de sportdienst van de stad Sint-Truiden. Kortom, in onze club kan iedereen, recreant of competitiespeler, volgens zijn eigen kwaliteiten en verwachtingen op een gezellige manier aan tafeltennis doen.